Friday, September 28, 2012

Cutiuţa cu emoţii Kinder Alegria

Kinder Alegria organizează sâmbătă, 29 septembrie 2012, între orele 10.00-12.00, Cutiuţa cu emoţii, un atelier demonstrativ pentru copii cu vârste între 6-9 ani, în cadrul programului de dezvoltare a inteligenţei emoţionale. Atelierul are loc la Grădiniţa Sincron, Calea Vitan (lângă stadionul Olimpia), orele 10.00-12.00.

Kinder Alegria furnizează programe de educaţie non-formală pentru copii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani. Acţiunile educative sunt flexibile şi vin în întâmpinarea diferitelor interese, pentru fiecare copil.

Printre alte activităţi se numără:
- Kinder Creativ - program de comunicare eficientă şi creativă
- Kinderleader - program de educaţie economică (ce sunt banii şi cum îi investim)
- Kinder MiniChef - program de nutriţie sănătoasă
- Kinder Bricolaj - program de creativitate şi stimularea imaginaţiei în crearea de obiecte
- Kinder Logik - program de inteligenţă emoţională şi socială
- Kinder Terapie - program de depăşire a obstacolelor emoţionale
şi altele.

Duminica trecută, pe 23 septembrie, au avut loc cursurile de nutriţie şi gătit pentru copii KinderMiniChef. Potrivit organizatorilor, aceste cursuri reprezintă o educaţie a gustului, o cultivare a afinităţii pentru gătit, a respectului pentru corp şi sănătatea lui, o şcoală a alegerilor în care domneşte voia bună şi învăţarea prin joc şi experimentare. KinderAlegria şi-a propus să creeze cu timpul o comunitate de copii, tineri şi părinţi, care îşi cultivă trupul şi îşi salvează spiritul, într-o lume a grăsimilor de tot felul, a lichidelor nesănătoase şi nehidratante, a dezechilibrului alimentar, mental şi spiritual, prin încurajarea adoptării unui stil de alimentaţie sănătos, fără excese, împreună cu un program dedicat sportului şi activităţilor în aer liber.

Mai multe detalii despre programe, înscrieri şi activităţi organizate de Kinder Alegria puteţi găsi pe site-ul organizatorilor aici.

No comments:

Post a Comment

Comentarii