Tuesday, June 19, 2012

Vacanţa la Cărtureşti

Studio Creativ şi Librăria Cărtureşti vă invită la VACANŢA LA CĂRTUREŞTIlecturi de vacanţă şi ateliere de creaţie pentru copii de 6-13 ani, în perioada iunie-iulie 2012.


Anunţul organizatorilor spune:

Dragi copii, vă invităm cu drag, la începutul vacanţei de vară să petrecem împreună câteva zile la Librăria Cărtureşti (Verona). Vă aşteptăm să citim cărţi frumoase şi pline de aventuri, să desenăm, să pictăm, să modelăm, să ascultăm muzică şi, mai ales... să ne jucăm! Vom citi și vom ilustra fragmente din cărţi îndrăgite, care se găsesc în librărie, precum Cartea junglei, Călătoriile lui Gulliver, Vrajitorul din Oz, Marile călătorii ale exploratorilor şi alte lecturi clasice, foarte potrivite pentru vacanţa de vară. Vom viziona fragmente din desene animate, din bogata colecţie de CD-uri de la Cărtureşti şi ne vom răcori cu ceai rece şi limonadă. În pauză ronţăim covrigi, fursecuri şi alte bunătăţi.

În primele trei zile tema atelierelor va fi Minunata lume a animalelor, plecând de la Cartea Junglei şi poveşti cu animale fantastice, iar în a doua săptămână vom explora universul cărţilor despre Călătorii fantastice, pline de aventuri şi de eroi neînfricaţi - Vrăjitorul din Oz, Călătoriile lui Gulliver și Marile călătorii ale exploratorilor.

Întâlnirile noastre vor avea loc în perioada 26 iunie- 5 iulie timp de două săptămâni, trei zile pe săptămână, în zilele de marţi, miercuri şi joi, după cum urmează:

Modul 1: Minunata lume a animalelor

Marţi, 26 iunie – orele 11.00 – 14.00 – Cartea junglei – atelier de colaj şi măşti
Miercuri, 27 iunie – orele 11.00 -14.00 – Minunata lume a animalelor, atelier de desen şi pictură
Joi, 28 iunie – orele 11.00 – 14.00 – Animalele fantastice şi poveştile lor - atelier de modelaj

Modul 2: Călătorii fantastice

Marţi, 3 iulie orele 11.00-14.00 – Călătoriile lui Guliver – atelier de creaţie, harta unui ţinut fantastic
Miercuri, 4 iulie – orele 11.00-14.00 - Marile călătorii ale exploratorilor – atelier de colaj/fotomontaj
Joi, 5 iulie, orele 11.00-14.00 – Vrăjitorul din Oz - atelier de linogravură

Durata unui atelier este de 3h, cu o pauză de 20 min (în care vom servi ceai, covrigei, fursecuri, oferite de Cărtureşti, copiii pot aduce şi pacheţel cu mâncare de acasă)

Coordonatori ateliere: Doina Anghel (Studio Creativ) și Ana Niculescu (Cărturești)

locaţie: Librăria Cărtureşti, în ceainărie (parter) str. Arthur Verona nr.13-15
Participarea se face pe bază de înscriere
detalii: www.studio-creativ.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii