Tuesday, April 3, 2012

Se deschide Fabrica Iepuraşilor

Hotel Caro organizează în perioada 07-22 aprilie 2012 Fabrica Iepuraşilor, eveniment care reia tradiţia iniţiată în 2009 prin Fabrica Spiriduşilor - informează un comunicat de presă.

Evenimentul se adresează copiilor şi părinţilor, fiind structurat ca o serie de ateliere de creativitate, demonstraţii practice şi reprezentaţii artistice, cu caracter educativ şi de divertisment.

Fabrica Iepuraşilor poate oferi activităţi destinate copiilor cu vârste între 4 şi 12 ani, cu accent pe abilităţi şi aptitudini. Astfel, vor fi organizate ateliere de brutărie-patiserie, roata olarului, confecţionare jucării de pluş, bijuterii, croitorie sau gătit. Unele dintre produsele realizate de copii vor putea fi păstrate, la fel ca şi o parte din instrumentele sau accesoriile folosite de aceştia (www.fabricaiepurasilor.ro ).

Fabrica Spiriduşilor, primul eveniment din această serie s-a bucurat de un număr de aproximativ 10.000 de vizitatori, care au participat la cele 12 ateliere, organizate timp de 10 zile. Pentru ediţia actuală, organizatorii şi partenerii au în vedere o creştere a numărului de activităţi la 18, acoperind o durată de 15 zile şi un număr estimat de 15.000 de vizitatori.

Alături de Hotel Caro, la organizarea Fabricii Iepuraşilor participă parteneri cum sunt: SMURD, Inspectoratul General în Aviaţie, Brigada de Poliţie Rutieră, Primaria Sector 2, LaDorna, Novensys, Titan, Dole. Parteneri media: EuropaFM şi Adevărul Holding.

No comments:

Post a Comment

Comentarii