Saturday, February 11, 2012

Atelierul cu trenuleţe şi muşchetari

Începând cu data de 18 februarie 2012, Atelierul de trenuleţe deschide spaţiul After School Cei trei muşchetari pentru o serie de cursuri, ateliere, workshopuri si evenimente organizate sub numele generic "Ateliere de weekend". 
Pentru început vor fi organizate o serie de 4 cursuri atractive, amuzante şi interesante.

Prezentarea Atelierelor va avea loc sâmbătă 11 februarie 2012, între orele 10-12 în locaţia din zona Mosilor-Foisor. Aici veti putea cunoaste profesorii coordonatori si veti afla detalii despre cursuri. De asemenea, se fac inscrieri si se stabilesc grupele. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul
http://www.ceitreimuschetari.ro/after-school/ateliere-de-weekend

1. ATELIERUL CU TRENULETE - curs de machete coordonat de Gabriela Craciun, proprietara Atelierului cu trenulete pentru copiihttp://www.atelieruldetrenulete.ro/ Pe langa trenulet construim si tot peisajul din jur, folosind cele mai grozave materiale aduse din Germania!

2. CLUB DE SAH - antrenor Mihaela Sandu - Mare Maestra Internationala si profesor de sah la Cambridge School.
"A invata cum sa rezolvi o problema este mai important si mai util decat sa inveti solutii!"

3. TEATRU DE UMBRE - actrita Angela Poenaru te introduce in misterioasa lume a umbrelor, prin intermediul unei stravechi tehnici asiatice, usor de asimilat de catre copii. Aici devii creatorul propriilor tale personaje care vor juca intr-un spectacol organizat de echipa ta.

4. MICUL DETECTIV - impreuna cu detectivul particular atestat Sorin Florea vei face o incursiune intr-o fascinanta si misterioasa lume, folosind cele mai moderne tehnici de investigare si rezolvand secrete si enigme imposibil de descifrat pentru oamenii obisnuiti.

No comments:

Post a Comment

Comentarii