Tuesday, December 6, 2011

Moş Nicolae vine la Obor

Târgul de Crăciun din Obor va fi vizitat pe 6 dedembrie de Moș Nicolae, moșul cel înțelept și generos - anunţă organizatorii evenimentului, Vision Improve și Primăria sectorului 2.

În târg, veți găsi cadouri minunate pentru toata familia, bunătăți din toate zonele țării, preparate culinare, decorațiuni de sărbătoare, articole vestimentare, jucării pentru cei mici și multă voie bună. Și special pentru copii, Caruselul Bucuriei, în care cei mici se vor distra, pe toată durata târgului.

Moș Nicolae ne cheamă la sărbătoare - concert extraordinar susținut de orchestra de Estrada Angely's.

Și pentru ca este mare sărbătoare, le-am pregătit tuturor celor ce își aniverseaza ziua numelui și nu numai, o surpriză. De la ora 12.00 toți vizitatorii sunt invitați la un concert extraordinar de colinde și muzică de sărbătoare, susținut de orchestra de Estrada Angely's, condusă de Dl. Marius Firca.

Vă invităm alături de noi, să petrecem împreună o sărbătore plină de tradiții, la Târgul de Crăciun “Vine Moșul în Obor”.



LE: Organzyatorii au revenit cu urmatorul anunţ:


Ne pare rău să vă anunțăm dar, din cauza condițiilor meteo concertul extraordinar, în aer liber, susținut de orchestra de Estrada Angely's, programat pentru astazi la ora 12.00, în Târgul de Crăciun "Vine Moșul în Obor" se amană pentru duminica.
 O sa revenim cu detalii despre acțiunile și programele pregătite pentru vizitatorii noștri la târgul din Parcul Obor.

No comments:

Post a Comment

Comentarii