Tuesday, August 2, 2011

Cartier de vară, şi în august

Parcurile Sebastian, Moghioroş şi Cişmigiu îi aşteaptă pe cei mici şi mari cu spectacole şi la următorul sfârşit de săptămână, sâmbătă, 6 august şi duminică, 7 august, dimineaţa de la ora 10.00 şi seara de la ora 20.00 - potrivit unui comunicat de presă. În Parcul Cişmigiu acestea încep de la ora 17.00.


Sâmbătă 6 august, dimineaţa de la ora 10.00, în Parcul Sebastian, Trupa de teatru pentru copii PIF PAF le propune celor mici o Călătorie pe o insulă necunoscută. Seara de la ora 20.00, CreArT aduce recitalul Ansamblului Ţara Vrancei din Focşani. Imediat după, urcă pe scena îndrăgitul artist Silviu Biriş,acompaniat de Taraful Bucureşti.

În Parcul Cişmigiu, începând cu ora 17.00, Trupa de teatru MUŞCHETARII prezintă la Foişor, pentru cei mici, spectacolul Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici.

În Parcul Moghioroş, dimineaţa de la ora 10.00 Trupa de teatru pentru copii Mezzetino vine cu spectacolul Turtiţa cea isteaţă, iar seara, de la ora 20.00, tinerii actori de la Improvisneyland susţin un Spectacol de teatru de improvizaţie.

Duminică, 7 august, dimineaţa de la ora 10.00, în Parcul Sebastian publicul din acest cartier se întâlneşte cu Trupa de teatru pentru copii Mezzetino şi spectacolul Turtiţa cea isteaţă. Seara de la ora 20.00, trupa Improvisneyland prezintă un Spectacol de teatru de improvizaţie.

În Parcul Cişmigiu, începând cu ora 17.00 Trupa de teatru Hodoronktronk’s World prezintă spectacolul Fetiţa cu părul de aur şi cei trei ursuleţi.

În Parcul Moghioroş, dimineaţa de la ora 10.00 copii sunt aşteptaţi să vadă spectacolul Trupei de teatru PIF PAFPăcală cel năzdrăvan. Seara, de la ora 20.00, CreArT aduce un concert al Ansamblului Doina Oltului din Slatina. În continuare, cei prezenţi în parc îl pot vedea pe Silviu Biriş alături de Ramona Cutină în spectacolul Rendez-vous la Moghioroş.

Evenimentul este organizat la iniţiativa Comisiei pentru Învăţământ, Cultură, Culte şi Sport a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, de către Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale şi Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism, în parteneriat cu Primăria Sectorului 4, Primăria Sectorului 5, Primăria Sectorului 6 - Centrul Cultural European, A.L.P.A.B. şi R.A.T.B.

No comments:

Post a Comment

Comentarii